Az adatroaming használata során elérhető adatroaming limit lehetővé teszi az Előfizető részére, hogy havi adatroaming felhasználását korlátok között tarthassa. Előfizető havi adatroaming felhasználásának értéke eléri a 18.000 Ft-ot, az adatroaming szolgáltatást a Szolgáltató szünetelteti.

Ha az adott számlázási ciklusban az Előfizető adatroaming felhasználási mennyisége eléri a limit 80 %-át, SMS üzenetben tájékoztatást kap erről. A meghatározott adatmennyiség 100 %-ának elérésekor az Előfizető részére a Szolgáltató újabb tájékoztatást küld. A 100% elérését követően az adatroaming szolgáltatást a Szolgáltató szünetelteti.

Abban az esetben, ha az adott számlázási ciklusban az Előfizető adatroaming használata során felhasznált adatmennyisége eléri a meghatározott adatmennyiség 100 %-át, lehetősége van a szüneteltetést követően a Szolgáltatótól kérni az adatroaming limit ideiglenes felfüggesztését a számlázási ciklus hátralévő részére (ez esetben a következő számlázási ciklus elején a limit automatikusan ismét érvénybe lép).

Az Előfizető bármikor kérheti a Szolgáltatótól, hogy az aktuális számlázási ciklustól az adatroaming limit alkalmazására ne kerüljön sor. A soron következő számlázási ciklusban a limit újra automatikusan beállításra kerül.