Első lépésként javasolt megtekinteni a honlapunkon – amennyiben lehetőség van rá - található Friss hírek és a Közlemények menüpontot, ahol közzétesszük az előre betervezett karbantartásokat.

 

Kábelmodem-es internet kapcsolat:

1., Kapcsolódási probléma:
Ha a cable-, vagy link lámpa(led) villog, illetve nem világít, ellenőrizze, hogy a koaxiális kábel a modemhez megfelelően csatlakozik-e, majd indítsa újra a modemet. Amennyiben a csatlakozás jó, de a probléma továbbra is fennáll, hívja ügyfélszolgálatunkat! Ha van kábeltelevíziós szolgáltatása is, ellenőrizze annak elérhetőségét, és jelezze a hibabejelentéskor.

2., A cable, vagy link lámpa világít, de a kapcsolat nem áll össze:
A hálózati kártya nem kap a forgalmazáshoz szükséges azonosítót (IP címet). Engedélyezze, majd tiltsa le a hálózati kártyát, indítsa újra a modemet és a számítógépet, routert(amennyiben használ) . Ha ennek ellenére a probléma továbbra is fennáll, hívja ügyfélszolgálatunkat!

3., Lassú az internetes kapcsolat:
Ha lassúnak találja a kapcsolódási sebességet, akkor ellenőrizheti a http://digi.hu/meres sebesség mérő oldalon. Ha az oldalon mért értékek a szerződésben lévő sebességnek megfelelnek, akkor ellenőrizze a számítógépet víruskeresővel. Ha nem akkor, jelezze ügyfélszolgálatunknál.

LAN (PPPoE) internet kapcsolat:

1., Távoli számítógép nem válaszol - 678-as (Vista rendszernél 815-ös) hibakód:
     a, Ha a hálózati kártya LED-je nem világít, de a kábel megfelelően van csatlakoztatva, akkor ezt jelezze ügyfélszolgálatunknál!
     b, Ha a hálózati kártya LED-je világít, akkor készítsen új kapcsolódási ikont a Startmenü/Vezérlőpult/Hálózati Kapcsolatok ponton belül. Végső esetben hívja az ügyfélszolgálatot segítségért.

2., A megadott cél nem érhető el - 769-es (Vista rendszernél 814-es) hibakód:
Ha „a megadott cél nem elérhető” hibaüzenetet kapja Windows XP/2003/ Vista esetén, akkor a hálózati kártya le van tiltva. Engedélyezze, majd próbáljon csatlakozni.

3., Hozzáférés megtagadva, mert a felhasználónév és/vagy jelszó érvénytelen – 691-es hibakód:
Amennyiben rossz felhasználónév vagy jelszó hibaüzenetet kap, ellenőrizze le, hogy a megfelelő adatok vannak-e megadva a csatlakozásban. Írja be újból a jelszót, majd ha nem sikerül a kapcsolódás, akkor készítsen új kapcsolódási ikont a Startmenü/Vezérlőpult/Hálózati Kapcsolatok ponton belül. Végső esetben hívja az ügyfélszolgálatot segítségért.

4., Lassú az internetes kapcsolat:
Ha lassúnak találja a kapcsolódási sebességet, akkor ellenőrizheti a http://digi.hu/meres sebesség mérő oldalon. Ha az oldalon mért értékek a szerződésben lévő sebességnek megfelelnek, akkor ellenőrizze a számítógépet víruskeresővel. Ha nem akkor, jelezze ügyfélszolgálatunknál

Amennyiben az Ön által észlelt hiba nincs a felsoroltak között, illetve a javasolt megoldások nem segítenek annak elhárításában, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a DIGI hálózatából díjmentesen hívható 1272-es telefonszámon.


Webmail hiba:

1., Tanúsítványhiba esetén: 
Internet Explorer - Kérjük, kattintson a "Továbblépés erre a webhelyre (nem javasolt)" opcióra. 
Mozilla FireFox - Kérjük, válassza a "Vagy hozzáadhat egy kivételt" ezután a "Kivétel hozzáadása" opciót -> a megjelenő ablakban először a "Tanúsítvány letöltése" majd a "Biztonsági kivétel megerősítése".