Mi is az a TV2 Play?

A TV2 Play a TV2 Média Csoport online streaming-platformja, ahol az egész család megtalálja kedvenceit: a TV2 Média Csoport csatornái által biztosított showműsorokat, filmeket és sorozatokat bármikor visszanézheted vagy követheted a tartalmakat akár online is.

Miben más a TV2 Play Prémium szolgáltatás?

A TV2 Play Prémium hozzáférést a kedvezményes feltételekben meghatározott televíziós díjcsomagok előfizetési díja tartalmazza, mely hozzáférést biztosít Európa kiemelkedő futballbajnokságainak élő mérkőzéseihez, a legnagyobb sikerfilmekhez és a népszerű gyerekműsorokhoz egyaránt.

 • Exkluzív tartalmak
 • Személyre szabott műsor ajánlók
 • Egyidőben 2 külön eszköz hozzáféréssel streamelhetsz
 • Egyidejű akár 2 élő meccs hozzáférés
 • Kevesebb reklám

A TV2 Play Prémiumot kizárólag magyarországi TV előfizetéssel, a DIGI televíziós szolgáltatón keresztül történő regisztrációval tudod igénybe venni.

Hol érem el a TV2 Play Prémium felületét?

A tv2play.hu/premium weboldalon keresztül és a TV2 Play mobilapplikáción Apple App Store (IOS) vagy Google Play Store (Android) áruházakon keresztül.

TV2 Play szolgáltatás regisztráció és aktiválás néhány egyszerű lépésben!

 1. Lépj be a DIGI Ügyfélkapudba, majd kattints a Szolgáltatások menüpontra, és válaszd ki a TV2 Play menüpontot.
  A kattintást követően visszajutsz a TV2 Play Prémium oldalára.
 2. Ha van már TV2 Play fiókod:
  - kattints az aktiválás gombra, lépj be a TV2 Play fiókodba és élvezd a prémium tartalmakat!
 3. Ha nincs még TV2 Play fiókot:
  - kattints az aktiválás gombra, regisztrálj TV2 Play fiókot és élvezd a prémium tartalmakat!

(A TV2 Play Prémiumra nem csak a DIGI ügyfélkapu fiókhoz kapcsolódó e-mail címmel regisztrálhatsz, hanem attól eltérő Facebook- és Google-fiók, illetve Apple ID-val létrehozott fiókkal is)

Ha korábban már regisztráltál a TV2 Play-re, abban az esetben is a DIGI ügyfélkapu regisztráció során megadott e-mail címmel is tudod érvényesíteni hozzáférésedet. (nem csak a DIGI ügyfélkapu regisztrációkor megadott e-mail címmel, - a DIGI-s e-mail címtől eltérő e-mail címmel is -, azaz korábbi TV2 Play fiókregisztráció, pl: Facebook- és Google-fiókok, illetve Apple ID, így ha azzal regisztráltál korábban, azzal is be tudsz lépni.)

Milyen díjcsomag előfizetés esetén vagyok jogosult, a szolgáltatást igényelni?

Műholdas szolgáltatás Kábeles szolgáltatás Kábeles IPTV szolgáltatás Kábeles  DIGI (INVITEL HÁLÓZAT) szolgáltatás


DIGITV

DIGITV 2019

DIGITV 2019 IPTV

Családi Prémium

DIGITV 2022

DIGITV 2022 IPTV

Családi Prémium HD

A TV2 Play Prémium hozzáférés igénylésének további feltétele, hogy a fenti díjcsomag előfizetésed érvényben lévő 12 hónapos határozott időtartamú konstrukcióval is rendelkezzen. Amennyiben televízió szolgáltatásra határozatlan idejű szerződéssel rendelkezel, előfizetői szerződésedet módosíthatod az ügyfélkapu fiókodban, személyesen vagy telefonon  az ügyfélszolgálatainkon keresztül, ahol kollégáink készségesen állnak a rendelkezésedre.