Amennyiben 30 napon belül mégis úgy döntenél, hogy nem az igényeidnek megfelelő, akkor mi visszafizetjük neked az előfizetésed havidíját.
 

Próbáld ki a DIGINet 1000-et most pénzvisszafizetési garanciával!

Győződj meg róla, hogy számítógéped, routered képes-e az 1000 Mbit/s sávszélesség kezelésére a digi.hu/digineteszkoz honlapon található információk alapján! Továbbá tájékozódj róla, hogy mely technológiával kiépített csomagok érhetőek el lakhelyeden!

 

 

 

ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT


Az „ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT” gombra kattintást követően, kérjük add meg a kívánt telepítési címet és ellenőrizd, hogy mely technológiával kiépített csomagok érhetőek el lakhelyeden!

 

HA MÉGSEM LENNÉL ELÉGEDETT A SZOLGÁLTATÁSSAL:

Ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a szolgáltatásainkkal, 30 napon belül jelezheted felénk a szerződésed felmondását személyesen a lakhelyedhez legközelebbi DIGI Pontok egyikén.

Amennyiben már fizettél számlát a felmondásig terjedő időszakban, akkor az összeget – a forgalmi díjak kivételével – visszatérítjük a befizetési csatornán keresztül. Ha bankkártyával vagy utalással fizettél, akkor az általad megadott bankszámlára utalunk, ha csekkel vagy készpénzzel fizettél be a DIGI Pontokban, akkor készpénzben fizetjük vissza az igénybe vett időszakra vonatkozó havidíjadat.

Ha még nem fizettél számlát, akkor egy fizetési kötelezettséget nem tartalmazó számlát állítunk ki számodra – a forgalmi díjak kivételével. Ha már megküldtük a számlát, akkor azt kérjük, hogy a fizetési határidőben teljesítsd a befizetést, és az összeget utólag visszatérítjük számodra.

 

A pénzvisszafizetési garancia további részletei:

Egy szolgáltatási címről, egy alkalommal kerül visszatérítésre a szerződésben meghatározott és a felhasznált időszakra vonatkozó szolgáltatások havi előfizetési díja (műsorterjesztési szolgáltatások, vezetékes internet, vezetékes hang, díjcsomagok havidíjai, illetve azaz ÁSZF Törzs 7.1.3 pontjában és a G Mellékletében meghatározott kedvezményes díjcsomagok esetén a kedvezményekkel csökkentett havidíjai). Az alapszolgáltatáson kívül a visszatérítés vonatkozik a set-top boksz(ok) bérleti díjára, valamint az HBO Super Pak, az HBO Super Max Pak és a Filmbox Pak csomagok havidíjára is, forgalmi díjak nélkül.

Az akció időtartama: 2023. május 2-tól – visszavonásig.

Az akció visszavonásáról a szolgáltató a honlapján közzétett tájékoztatással és/vagy a vonatkozó ÁSZF „Igényelhető konstrukciók” fejezetcím alól a lejárt akciók közé történő áthelyezésével értesíti az előfizetőket. A visszatérítés nem vonatkozik az Előfizető által a felmondásig terjedő időszakban a szolgáltatás igénybevétele által generált forgalmi díjakra.


Az akcióban részt vevő szolgáltatások:

  • DIGI vezetékes TV díjcsomagok: DIGITV 2022 programcsomag
  • DIGI vezetékes internet díjcsomagok: DIGINet 100, 500, 1000
  • DIGI vezetékes telefon díjcsomagok: DIGITel 1500
  • Invitel vezetékes TV díjcsomagok: Családi Prémium, Családi Prémium HD
  • Invitel vezetékes internet díjcsomag: NetMax
  • Invitel vezetékes telefon díjcsomag: TEL IDEÁL
  • DIGI NEKEM vagy INVITEL három vezetékes szolgáltatás egyidejű megrendelése esetén a (3P) csomagajánlat

Az akció egyéb kedvezményekkel is összevonható! (Beszerelési díj akció, hűségidő kedvezmény)

A díjcsomagban megjelölt sávszélesség eléréséhez saját eszközeidnek meg kell felelniük a digi.hu/digineteszkoz oldalon részletezett minimális technikai követelményeknek.

 

DIGINET 1000 CSOMAG IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ TOVÁBBI FELTÉTELEK:

A DIGINet 1000 csomag hűség nélküli ára FTTH technológián kiépített területeken 6750 Ft/hó. A kedvezményes csomagajánlat 2023. május 1. napjától visszavonásig a három vezetékes szolgáltatás egyidejű igénybevétele, 1 éves határozott idejű szerződés vállalása és e-Pack esetén érvényes, a DIGI FTTH technológiával kiépített szolgáltatási területein.