MIT TARTALMAZ A DIGINET AKTÍV 50?

Bruttó havidíj: 1000 Ft/hó
Havi forgalmi keret: 50 GB
Becsült maximális le- és feltöltési sebesség: 15 / 2 Mbit/s
Garantált le- és feltöltési sebesség: 0 / 0 Mbit/s

 

Érdeklődjön új szolgáltatásunkról személyesen a DIGI Pontokon vagy hívjon minket a 1272-n.

A FENTI AJÁNLAT IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE LEGALÁBB EGY DIGI VAGY INVITEL VEZETÉKES VAGY MŰHOLDAS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE AZ AJÁNLATBAN RÉSZTVEVŐ TELEPÜLÉSEKEN, MELYEK ELÉRHETŐEK A DIGI.HU/LEFEDETTSEG OLDALON.

 

MIRE ELÉG 50 GB ADAT?

El sem hinné, mennyi mindenre!

Ennyi internettel:
• folyamatosan kommunikálhat ismerőseivel a Facebookon
• éjjel-nappal nézheti a youtuberek videóit
• megállás nélkül hallgathatja kedvenc zenéit
• küldhet akár 20 ezer emailt*

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

Havi 50 GB adatforgalom felett a DIGI a maximális adat le- és feltöltési sebességet 64/64 kbit/s-ra korlátozza. A korlátozás az adott számlázási ciklus lezárásával megszűnik. Az aktuálisan elérhető sebesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye.

A DIGINet Aktív 50 szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.

Az egyszeri belépési díj az akció keretében 0 Ft. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges USB sticket a DIGI biztosítja, azonban az a DIGI tulajdonában marad.
Egy Előfizető kizárólag 1 db USB sticket és 1 db SIM-kártyát igényelhet.

A becsült maximális sebesség a mobil internet-hozzáférési szolgáltatásra vonatkozóan a szolgáltató által az előfizetői szerződésben vállalt le- és feltöltési sebesség, amelynek alapján az Előfizető tájékozódhat arról, hogy a szolgáltató által lefedett településeken (digi.hu/lefedettseg) a gyakorlatban milyen legnagyobb sebesség érhető el.

Az aktuális részletes mobil lefedettségi térképről itt tájékozódhat: digi.hu/lefedettseg

A FENTI AJÁNLAT IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE LEGALÁBB EGY DIGI VAGY INVITEL VEZETÉKES VAGY MŰHOLDAS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE AZ AJÁNLATBAN RÉSZTVEVŐ TELEPÜLÉSEKEN, MELYEK ELÉRHETŐEK A DIGI.HU/LEFEDETTSEG OLDALON.

*A fenti példák normál felhasználói szokások mellett értendőek, melyet nagyban befolyásolhat a letöltött állományok minősége és egyéb technikai paraméterek.