AZ AKCIÓ FELTÉTELEI

 

A promócióban azon ügyfelek vehetnek részt, akik rendelkeznek DIGIMobil előfizetéssel.

A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI vagy az Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.

Az ügyfelek az általuk igényelt SIM kártyák számától függően akár 40%-os kedvezményre is jogosultak lehetnek az akcióban megjelölt mobiltelefon készülékek kezdő részletéből a készlet erejéig.

Az ügyfél a DIGIMobil szolgáltatáshoz igényelt SIM kártyával/SIM kártyákkal megegyező számú kedvezményes készüléket vásárolhat, azaz 4 db SIM kártya esetén akár 4 db készüléket is vehet, valamennyi készülék esetében a kezdőrészletre vonatkozó 40%-os kedvezmény érvényesítésével.

A kedvezményes készüléklistát ide kattintva találja.

 

Egy ügyfél maximum 4 db SIM kártyát igényelhet. A készülékeket megvásárolhatja részletfizetéssel (induló részlet és további 6 havi részlet megfizetésével), illetve egy összegben történő fizetéssel is, mely utóbbi esetben a készülék kedvezményes ára egy összegben fizetendő. 

 

A készülékvásárlásra vonatkozó kedvezmény egyszeri, a DIGIMobil szolgáltatáshoz igényelt SIM kártyák számától függő mértékű kedvezmény.

Abban az esetben, amennyiben az ügyfél a részletfizetéssel történő készülékvásárlást választja és az előfizetői szerződés megkötésétől számított 6 hónapon belül felmondja a DIGIMobil szolgáltatásra kötött előfizetői szerződését, a felmondással egyidejűleg a készülék hátralévő részleteit egy összegben ki kell fizetnie.

A terméklista változtatásának jogát fenntartjuk és a termékek elérhetősége a készlet szerint változhat.

Az akció 2019.11.11-től visszavonásig érhető el és a készlet erejéig érvényes.