A DIGI Csoport elkötelezett az ügyfelek magasszintű kiszolgálása iránt, és arra törekszik, hogy folyamatosan növelje a szolgáltatási területén található, nagy sávszélességű technológiával lefedett háztartások számát. A gyors, stabil internet- és a minőségi televíziószolgáltatások nyújtásának elengedhetetlen feltétele a modern, jövőálló hálózat kiépítése. A DIGI Csoport ezért – folytatva eddigi stratégiáját – a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a hálózatfejlesztéseire.

Telekommunikációs szolgáltatások:

  • Kábel alapú szolgáltatások: TV + Net + Telefon
  • Műholdas szolgáltatás: Műholdas TV
  • ​Mobilinternet (2011 óta, kiegészítő szolgáltatásként)
  • Mobil alkalmazás: DIGI Online
  • Mobil szolgáltatás: DIGIMobil

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (korábban: Egyesült Magyar Kábeltelevízió Kft.) 1998-ban alakult, hat kisebb kábeltelevíziós cég összeolvadásából. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a cég portfóliójában hamarosan megjelent a kábeltelevíziót, szélessávú, korlátlan internetet és alacsony havidíjú telefont magában foglaló szolgáltatás.  

A DIGI Kft. – optikai hálózatának bővítésével – vidéken is elindította kábeles szolgáltatását. A kiépített területeken rövid időn belül igen népszerűvé váltak a kiváló ár-érték arányú csomagok. A minőségi szolgáltatások köre által tovább bővült cégünk ügyfélbázisa, mely 2009 végére már közel 600.000 előfizetőt számlált.

A műholdas televízió szolgáltatás elindítása növelte a cég népszerűségét. A rendkívül kedvező árú csomagok az indulás évében hatalmas sikert arattak: több mint 100.000 új előfizetőt hoztak, a piacon pedig pozitív árversenyt generáltak. Alig két év alatt közel félmillióan választották a DIGI műholdas televízió szolgáltatását, amely ma is egyik legnagyobb előfizetői számmal rendelkezik hazánkban.

A DIGI 2009-ben létrehozta első saját gyártású tematikus tévécsatornáját, a DIGI Sport 1-et, mely mára komoly elismertséget vívott ki magának a sportcsatornák körében.

2011-ben a DIGI Kft. elindította mobilinternet szolgáltatását, mely nagyobb szabadságot és kötetlen internetezést biztosít szinte bárhol.  A DIGI ügyfélbarát árpolitikáját tekintve, az új szolgáltatás is kedvező fogadtatásban részesült.

A DIGI Sporthoz kerülő egyre nívósabb sportjogoknak – valamint a változatos magazinműsoroknak köszönhetően a közel 1 300 000 háztartásban jelen lévő DIGI Sport nézettsége hétről-hétre magasabb.

2011. március 14-én egy újabb saját gyártású sportadóval bővült a DIGI kínálata: DIGI Sport 2 néven, melyen a futballmérkőzések mellett többek között a tenisz, motorsportok, atlétika vagy egyéb hasonlóan nagy érdeklődésre számot tartó sportesemények közvetítése is lehetővé vált.

A minőségi műsorkínálat bővítése érdekében a DIGI 2012 év végén újabb 4 tematikus csatornát indított útjára: Film Now, DIGI Life, DIGI World és DIGI Animal World néven. Az új csatornák neves forgalmazóktól vásárolt minőségi szórakoztató műsorokkal 24 órában, reklámmegszakítás nélkül kínálnak tartalmas szórakozást a DIGI előfizetőknek.

Mindezek mellett a vállalat jelentős fejlesztéseket hajtott végre lakossági internetes szolgáltatásában: 2014. július elején az addigi internetes csomagjai sávszélességét 2,5-szer gyorsabb csomagokra növelte, majd július 15-én bevezette Magyarország leggyorsabb lakossági vezetékes internet csomagját, a DIGINet 1000-et.

2014 októberében a mobilfrekvencia tender elnyerésével a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és -internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezte.

2015. június elsejével a vállalat újabb internet sávszélesség növelést vitt véghez, egy éven belül immár másodszor. Példának okáért a legkisebb, 50/30 Mbps le- és feltöltési sebességű csomag helyett ennek dupláján, 100/50 Mbps sebességgel szörfözhetnek a hálón a DIGI előfizetői ezentúl. A sebességnövelés mindegyik internetes csomagot érintette.

2015. október elején a cég DIGI Online néven elindította mobil eszközökön is nézhető televíziós szolgáltatását. Innentől a televízió és internet előfizetéssel is rendelkező DIGI ügyfelek bárhová, bármikor magukkal vihetik kedvenc TV csatornáikat!

2015. október 24-én egy újabb mérföldkőhöz érkezett a DIGI: elindította harmadik sportcsatornáját is, DIGI Sport 3 néven.

2017-ben a DIGI megvásárolta az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágát, ezzel az ország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatójává vált, jelentősen kiterjesztve szolgáltatási területét.

2019 májusában elindult a DIGIMobil szolgáltatás, amelyet a DIGI és Invitel előfizetői vehetnek igénybe, az ajánlatban résztvevő településeken, melyek elérhetőek a www.digi.hu/lefedettseg oldalon. A tesztidőszak alatt a DIGIMobil korlátlan adatforgalmat biztosít a gyorsabban felépülő mobilhívások és kiváló hangminőség mellett.

2020 őszén a DIGI kihirdette a 2021. január 1-től érvényes havidíjas lakossági DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX tarifacsomagjait, melyek az ajánlatban résztvevő településeken vehetők igénybe, hűségidő nélkül.

2022. augusztus 5-től a DIGI Sport 1, 2, 3 helyét az Arena4 és a Match4 sportcsatornák vették át.

2022. szeptember 1-től  a FilmNow helyét a FilmBox, valamint a DIGI Life, DIGI World és DIGI Animal csatornákat az Animal Planet és a ID (Investigation Discovery) csatornák vették át.

2023. január 1-vel az INVITEL Távközlési Zrt. beolvadás útján egyesült a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft-vel, így az INVITEL kábeltelevízió, IPTV, illetve az internet- és telefonszolgáltatását a DIGI vette át.