Számtalan szolgáltató kedveskedik a kicsiknek gyereknap alkalmából a Minimax és a JimJam kapcsán csatornanyitással, on-demand tartalmakkal és online játékokkal. A DIGI a gyereknaptól kezdődően egész nyáron át rengeteg mesés tartalmat kínál a legkisebb nézők számára.

A mesés, oktató microsite létrehozásával a csatorna mellett a DIGI (https://hu.jimjam.tv/digi/) platformján is elérhetőek a JimJam népszerű videói és figurái: játékos foglalkoztatókkal, színezőkkel, oktató videókkal, Facebook nyereményjátékkal kedveskednek a családnak.

A Minimax több premierrel is készül, így május 30-án 15:30-kor indul a „My Little Pony: Pónivilág” mindennap dupla epizóddal, június 5-én este 8 órakor startol a „Barbie és Chelsea: Az elveszett születésnap”, míg a nyári szünet első napján, vagyis június 16-án 9:20-tól mutatkozik be a „Bagoly brigád”. A „Dronix csapat” sorozat számos tech újdonsággal szórakoztatja a kisfiúkat. A rendhagyó újdonság július 1-vel debütál a csatornán.

Aki pedig a nyaralás alatt sem szeretne lemaradni a Minimax és a JimJam hőseinek kalandjairól, azok számára a DIGI Online szolgáltatásai nyújtanak megoldást, hogy utazás közben vagy akár a strandon is könnyedén elérhető legyen a JimJam és a Minimax műsora mobiltelefonon vagy tableten.