Budapest, 2020. június 30. – A magyar háztartások háromnegyedében nézhető JimJam gyerekcsatorna sok játékot, mókát és észrevétlen tanulást, a körülöttünk levő világ és a mindennapi élet összefüggéseinek megismerését ígéri mindig, de idén júliusban mindezt szinte korlátlanul. Emellett most az ország három legnagyobb szolgáltatójánál a képernyős műsorokon túl on-demand és online formában is kínál plusz tartalmakat a hónap során. 

Nézzük, mit jelent ez a DIGI-nél, és mivel készül a JimJam a különleges júliusi időszakra.

A DIGI műholdas és kábeles csomagjainak előfizetői egyaránt exkluzív mini mesesorozatokat kapnak ajándékba. A JimJam-en naponta kétszer (10:00 és 14:00 órakor) jelentkező „Tanulj játszva!” műsorblokk egyik népszerű figurája Timmy a kedves bárány. A „Tanuljunk Timmy-vel!” képernyős epizódjai mellett a DIGI előfizetői júliusban minden héten mini epizódokat láthatnak. Ezen kívül a szolgáltató digitális felületeiről a szülők Timmy-foglalkoztatókat is letölthetnek a gyerekek számára. Ráadásként július 1-től a Digi Online kínálatába is bekerül a JimJam, így a Minimax mellett a JimJam gyermekműsorait is bárhová magukkal vihetik az előfizetők.

A JIMJAM-RŐL

A JimJam elsősorban a 2-5 éveseket és családjaikat megszólító televíziós csatorna.

2006-os indulása óta mára több mint 100 országban van jelen Európától kezdve a Közel-Keleten keresztül egészen Afrikáig. A JimJam műsorai kilenc nyelven érhetőek el. Magas színvonalat képviselő kínálata tartalmazza a kicsik körében legnépszerűbb hősöket, mint amilyenek Thomas és barátai, Bob, a mester, Bogyó és Babóca, vagy Sam, a tűzoltó. A JimJam naponta több alkalommal szórakoztatva tanító programokkal jelentkezik, amikor rövid formátumú mesék segítik a kicsiket a világ élvezetes megismerésében.