A korábbi évekhez hasonlóan a DIGI támogatta az SOS Gyermekfalvak alapítványt, amelynek keretén belül a vállalat saját forrásból és a kollégák egyéni hozzájárulásából adományozott tisztítószereket, tartós élelmiszert és játékokat a Falu lakóinak.

Kecskeméten 11 lakóotthonban élnek nevelőcsaládok gyerekekkel, akik esetenként éveket is töltenek a nevelőszülői kötélékben. A nevelők a különálló, lakóházakban családias környezetben szeretettel és törődéssel készítik a gyerekeket az önálló életre. A családmegerősítő program ezzel párhuzamosan azt célozza, hogy a gyerekek és vér szerinti szülőik lakóotthon keretében kapjanak elméleti tudást és gyakorlati segítséget a felnőttélethez.

A Kuckó házban határozott időtartamig lakhatnak az édes szülők és gyermekeik. A szülők a bent töltött idő alatt megtanulják, hogy lehet beosztani hatékonyan a keresetet vagy hogyan lehet praktikusan, rendszerezetten vezetni a háztartást, vagy végezni a házimunkákat. A Kuckó program abban segít, hogy a szülők lehetőséget kapjanak a későbbi életre, úgy, hogy a gyerekeket nem kell kiemelni a családból szociális vagy szülői alkalmatlanság okán.

A DIGI csomagjai - reményeink szerint - hozzájárultak a családok alkalmi szükségleteihez, és persze a sok játék is szerető gazdákra talált.