Kedves Ügyfeleink!

Szeretnénk hálásan megköszönni a jelenlegi és jövőbeli DIGI/INVITEL előfizetőknek, akik pozitív változást szeretnének látni a magyar mobil piacon, és ezért ilyen rövid idő alatt több mint 55 ezer aláírással nyilvánították ki egyetértésüket és támogatásukat, hogy a DIGI elindulhasson a mobilfrekvencia versenyben! 

A DIGI alapítása óta azért dolgozik, hogy minél szélesebb körben, kedvező ár-érték arányban képes legyen szolgáltatás nyújtani s ezzel megfelelni ügyfelei igényeinek. A tavaly indult mobilszolgáltatással is ezt kívánjuk folytatni, ám a teljesítéséhez a rendelkezésre állók mellett további mobilfrekvenciák szükségesek. 

Ezért, hogy a DIGI elindulhasson a 900MHz és 1800 MHz mobil frekvenciaárverésen, szeretnénk minél több aláírással demonstrálni a szabad piaci versenyhez való jogunkat, egyúttal lehetőséget kapni, hogy a szolgáltatásaink valóban a legszélesebb körben elérhetővé váljanak! 

Szeretnénk kérni Önöket - amennyiben szeretnék, hogy a DIGI részt vehessen a frekvenciatenderen, és eddig nem tették meg -, hogy támogassák a DIGI frekvenciaversenyen való indulását a https://digi.hu/tamogatom oldalon egy kattintással! 

DIGI Kft.