Budapest, 2020. február 27. – Újabb 42 településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI, így összesen már 529 városban és községben tesztelhetik a DIGIMobil szolgáltatást a cég ügyfelei.

A DIGI ütemezett hálózatépítési stratégiájának köszönhetően hétről hétre bővül a lefedett területek listája és ma már több mint ötszáz településen érhető el a DIGIMobil szolgáltatás. A társaság honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil, amelyről további információk a digi.hu/mobil oldalon érhetők el.

Az újonnan bekapcsolt területek:

Ártánd, Balatonszárszó, Balsa, Bátonyterenye, Berkesz, Besnyő, Bököny, Börcs, Cece, Ceglédbercel, Csanádalberti, Erdőkertes, Gávavencsellő, Géberjén, Hugyag, Jászapáti, Jászladány, Kakasd, Kántorjánosi, Kerepes, Kondoros, Köröstarcsa, Mány, Moha, Nagybánhegyes, Nagykamarás, Nagytőke, Nagyvenyim, Nyékládháza, Nyírbéltek, Őrhalom, Palé, Paszab, Sáránd, Szabadbattyán, Szatymaz, Szentistván, Szeremle, Tárnok, Újlőrincfalva, Vanyarc, Vatta