2018 januárjától országosan több településen egyszerre indultak el a társas- és tömbházas területeket érintő internet átkötési munkálatok, amelyek során a magas minőségű internetszolgáltatás egységesítése érdekében a korábban csak a lépcsőházi elosztóig érő optikai szálat továbbvezetjük, közvetlenül az előfizetők lakásába. Terveink szerint 2 éven belül a teljes hálózaton az új FTTH (Fiber-to-the-Home) bekötési típusra kívánunk átállni.

Az átépítésben érintett közel 700.000 előfizetői háztartásba a jövőben egységesen 1000 Mbit/s-os netsebesség érkezik majd a jelenleg elérhető legkisebb, azaz a 100 Mbit-es net áráért.

A jelentős ügyfélkört érintő országos átépítés a lakók számára természetesen teljesen díjmentes! A munkálatokról lépcsőházi plakátok és postaládába érkező szórólap tájékoztatja majd a tisztelt előfizetőket.

A lépcsőházakban a kezdeti munkálatok rövid ideig tartanak, várhatóan por és zajmentesek, ennek ellenére az esetlegen előforduló kellemetlenségekért a lakók megértését előre is köszönjük.