Tisztelt Előfizetőnk!

Magyarország Kormánya 2020. november 14-én kihirdetett, a veszélyhelyzet idején a digitális oktatással kapcsolatos intézkedései alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló diákok, továbbá az ily módon tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napon keresztül. A szolgáltatást az érintettek november 18. és december 4. között igényelhetik. A kedvezmény a 2020. december hónapban kiállított számlára kerül, mely a 2021. januári havidíjakat tartalmazó számla.


A nyilatkozattevő ügyfél neve*
A nyilatkozattevő ügyfél email címe*
A nyilatkozattevő ügyfél szerződésszáma*
A nyilatkozattevő ügyfél legutóbbi számlájának sorszáma*
A tanuló/pedagógus neve*
A nyilatkozattevő jogosult minősége*
A tanuló/pedagógus lakcíme/tartózkodási helye/szálláshelye*
A tanuló/pedagógus oktatási azonosító száma*
Az oktatási intézmény OM azonosítója*

* Az adatok megadása kötelező


A DIGI adatkezelési tájékoztatóját ezen a linken találja. Az Invitel adatkezelési tájékoztatóját ezen a linken találja.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az igénybejelentéshez kapcsolódó adatainak kezeléséhez nem járul hozzá, az igénybejelentés feldolgozására nem kerül sor.

A nyilatkozatot ezen a linken találja.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a nyilatkozatot nem fogadja el, az igénybejelentés feldolgozására nem kerül sor.A szerződésszám a számla jobb felső sarkában található, amelyről további információ ezen az oldalon érhető el. A számla sorszámát pedig évszám nélkül kell beírni!

Jogosultsági kör:

A jogosultsági körről a 501/2020 Kormányrendelet rendelkezik, amely a Magyar Közlöny 2020. évi 247. számában olvasható.

A kedvezményre a köznevelésben, szakképzésben, nappali rendszerű nevelés-oktatásban és szakmai oktatásban, valamint a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelettel összhangban elrendelt tantermen kívüli, digitális munkarendben működő középfokú iskolával fennálló jogviszony jogosít.

Az ingyenes szolgáltatásra jogosult az előfizetéssel rendelkező tanuló vagy helyette előfizetéssel rendelkező törvényes képviselője, vagy az a személy, akinek előfizetését a jogosult tanuló vagy törvényes képviselője erre jogosító jogcím alapján használja; ezen kívül az előfizetéssel rendelkező pedagógus vagy oktató, vagy az a személy, akinek előfizetését a jogosult pedagógus vagy oktató erre jogosító jogcím alapján használja.

Az igénybevétel feltételei:

A jóváírás igénybevételére azon DIGI vagy Invitel előfizetők jogosultak, akik helyhez kötött internetszolgáltatással rendelkeznek.

Aláírt nyilatkozat feltöltése

A generált nyilatkozat dokumentum azonosítója*

A generált nyilatkozat jobb felső sarkában lévő egyedi azonosítószám.

Az aláírt nyilatkozat feltöltése*

Allowed extensions: pdf, jpg, jpeg, doc, docx


Az igényléssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre itt találja a válaszokat!