Tisztelt Előfizetőnk!

Magyarország Kormánya 2020. november 14-én kihirdetett, a veszélyhelyzet idején a digitális oktatással kapcsolatos intézkedései alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló diákok, továbbá az ily módon tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesültek 30 napon keresztül. A 2020. december 10-én kihirdetett döntés értelmében az érintettek újabb 30 napig jogosultak a kedvezményre, A kedvezmény a 2021. január hónapban kiállított számlára kerül, mely a 2021. februári havidíjakat tartalmazó számla.

Azon előfizetőinknek, akik 2020.11.18. és 2020.12.04. között igénybe vették a kedvezményt, további teendőjük nincs az ingyenes vezetékes internetszolgáltatással kapcsolatban, a kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül számukra!

Azon előfizetőink, akik eddig nem regisztráltak, ám jogosultak a kedvezményre, 2020.12.16. és 2020.12.27. között adhatják le igényeiket.A szerződésszám a számla jobb felső sarkában található, amelyről további információ ezen az oldalon érhető el. A számla sorszámát pedig évszám nélkül kell beírni!

Jogosultsági kör:

A jogosultsági körről a 501/2020 Kormányrendelet rendelkezik, amely a Magyar Közlöny 2020. évi 247. számában olvasható.

A kedvezményre a köznevelésben, szakképzésben, nappali rendszerű nevelés-oktatásban és szakmai oktatásban, valamint a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelettel összhangban elrendelt tantermen kívüli, digitális munkarendben működő középfokú iskolával fennálló jogviszony jogosít.

Az ingyenes szolgáltatásra jogosult az előfizetéssel rendelkező tanuló vagy helyette előfizetéssel rendelkező törvényes képviselője, vagy az a személy, akinek előfizetését a jogosult tanuló vagy törvényes képviselője erre jogosító jogcím alapján használja; ezen kívül az előfizetéssel rendelkező pedagógus vagy oktató, vagy az a személy, akinek előfizetését a jogosult pedagógus vagy oktató erre jogosító jogcím alapján használja.

Az igénybevétel feltételei:

A jóváírás igénybevételére azon DIGI vagy Invitel előfizetők jogosultak, akik helyhez kötött internetszolgáltatással rendelkeznek.

Az igényléssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre itt találja a válaszokat!