Az előfizetési (havi) díj a tárgyidőszakra vonatkozóan előre kerül kiszámlázásra. A számlákat, fizetési értesítőket minden hónapban postázzuk, de legalább a fizetési határidő előtt 8 nappal megküldjük. 

  • Műholdas előfizetés esetén a fizetési határidő a tárgyhó utolsó napja. (Például a május 25-ig postázott számla június 1-30. időszakra vonatkozik, és június 30. a befizetési határideje).
  • Kábelen keresztül nyújtott szolgáltatásaink esetén, a csekken, vagy átutalással fizető ügyfeleknél a fizetési határidő a tárgyhó utolsó napja, csoportos beszedéssel fizető ügyfeleknél pedig a tárgyhó utolsó napja. A szolgáltatási díjakat (kábeltelevízió, internet, telefon) összevontan tartalmazó számlát állítunk ki. A telefonos forgalmat az igénybevételnek megfelelően a tárgyhót követő második hónap havidíjait tartalmazó számlában számlázzuk. (Például az október 1. befizetési határidejű számlában a Kábel TV és Internet októberi havidíja és a telefonforgalom augusztusi díja szerepel).

Sem a számlaküldés időpontja, sem a fizetési határidő nem módosítható. 

Számláját az általunk kiküldött csekken, banki utalással, csoportos beszedéssel, ügyfélkapun keresztül, online bankkártyás fizetéssel, vagy személyes ügyfélszolgálatainkon egyenlítheti ki.