Saját gyártású csatornák


DIGI Sport - Mindenünk a sport!

DIGI Sport

A 2009 nyarán indult csatorna, a DIGI Sport, 2012. augusztusától egy teljesen megújult arculattal jelentkezik. A változások a csatornák elnevezését is érintették: DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 néven sugároz tovább a két sportadó, jelezve a csatornák technikai és tartalmi egyenrangúságát.

Az egyre nívósabb sport jogoknak és a változatos magazinműsoroknak is köszönhetően, - a DIGI előfizetőin és több mint 150 egyéb kábeltelevíziós szolgáltatón keresztül – jelenleg mintegy 1 500 000 háztartásban vagyunk jelen.

Mindkét csatorna olyan kiemelt sportesemények közvetítési jogaival rendelkezik, mellyel könnyen  meghatározható a DIGI Sport nézőinek célcsoportja, hiszen itt megtalálható „Minden, ami sport!”, ráadásul mindez HD-minőségben, mivel a saját gyártású műsorok és a sportesemények nagy részét is így sugározzuk. A DIGI Sporton mindenki megtalálja a kedvére való tartalmat, legyen szó egy UEFA Bajnokok Ligája vagy egy Barclays Premier League rangadóról, egy szédületes MOTO GP futamról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroliga, egy Diamond League atlétikai versenysorozat vagy ATP 1000-es tornát is végig drukkolhatnak a nézők.

A DIGI Sport ezen jogok megszerzésén túl kiemelten fontosnak tartja a  magyar érdekeltségű sportesemények közvetítését is, így például kizárólag nálunk láthatják a Velux EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzéseken a PICK Szeged és az MKB Veszprém csapatát, illetve az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában pedig a Győri Audi ETO KC együttesét, a kétszeres KEK győztes FTC-Rail Cargo Hungária mérkőzéseit. Ezen túl a Sopron női kosárlabdacsapatának hazai Euroliga-mérkőzéseit is a DIGI Sport tűzi műsorra.  Legfrissebb jogunk amely a Magyar Vízilabda Szövetség és a DIGI Sport megállapodásából született, melynek értelmében a 2012/13-as szezon bajnoki- és válogatott mérkőzéseit is a DIGI Sport csatornáin követhetik figyelemmel a szurkolók!

www.digisport.hu

www.facebook.com/digisport.hu


 

Music Channel - 1likeU

Music Channel

A legfiatalabb generációt megcélzó Music Channel és a szélesebb zenei skálát kedvelőknek szóló H!T Music Channel 2010. január 8-án indította tesztadásait, és 2010. február 1-én mutatta be első hazai VJ-jét, a népszerű énekesnőt, Dukai Reginát, aki a csatorna News című naponta többször jelentkező hírműsora mellett a TOP21 slágerlista házigazdája is. A Music Channel 2010-ben a hazai zenecsatornák között elsőként kezdte meg a HD minőségű sugárzást.  A csatornák további jellegzetessége, hogy minden más zenecsatornával szemben a műsoridő legnagyobb részében videoklipeket játszanak, melyek között kiemelt a hazai művészek klipjeinek aránya. A Music Channel egyedülálló módon saját honlapján (www.1music.hu) 24 órás online felületen is követhetővé teszi adását a közönség számára. „Túlszárnyalja minden elvárásunkat, hogy egy fiatal, szenvedélyes és motivált csapat segítségével a Music Channelnek kevesebb, mint két év alatt sikerült a régióban terjeszkednie. Sok rendezvény esetében partnerként működtünk közre, létrehoztuk saját eseményeinket, Romániába először hoztunk el egyes művészeket, és most itt az idő, hogy Közép-Európában is megmutassuk magunkat. Terveink szerint öt éven belül Európa minden országában jelen leszünk” – nyilatkozta Giovanni Francesco, a Music Channel vezérigazgatója.

www.1music.hu

www.facebook.com/1music

 

 

DIGI Film - A show megy tovább!

A DIGI Film egy új minőségi filmcsatorna, amely elhozza otthonodba a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit!

Ha filmfüggő vagy, akkor a DIGI Film csatornán megtalálod, ami neked kell!

DIGI Film - a show megy tovább!

www.digi-film.hu

 

 

DIGI Life, DIGI World – A párbeszédek életre kelnek

A DIGI Kft. két új saját csatornával bővült, melyeket 2012 novemberében indított el.

          

A DIGI Life és a DIGI World olyan tematikus csatornák, melyek közül az előbbi életvitellel kapcsolatos, utóbbi pedig általános tartalmú, élővilággal, történelemmel, utazással, tudománnyal és technológiával kapcsolatos műsorokat sugároz. A két csatorna olyan rendkívül aktuális és érdekes tartalmakkal van megtöltve, amelyeket a világ legnagyobb európai és amerikai gyártói készítettek, mint például Warner, BBC, APT.

Mindkét csatorna olyan rendkívül aktuális és érdekes tartalmakkal vannak megtöltve, amelyek bemutatják a Földet, ahol élünk és a Világot, amelyben vagyunk. Felhívja a figyelmet azon aktuális problémákra, amelyek mindenkit érintenek, ismerteti azon lehetőségeket, amiket megtehetünk magunkért és a környezetünkért.  A múlt homályos titkai, a jelen rejtett valósága, a jövő megtestesülése mind egy helyen, a DIGI Life és a DIGI World csatornáján.

A DIGI Life egy új, széles műsorpalettával rendelkező tematikus csatorna, mely RÓLAD szól!

www.digi-life.eu

www.facebook.com/DIGI-Life.hu

A DIGI World egy új, általános ismeretterjesztő műsorokkal rendelkező tematikus csatorna, mely a VILÁGRÓL szól!

www.digi-world.eu

www.facebook.com/DIGI-World.huDIGI Animal World - Egy másik világ

A DIGI Kft. egy újabb saját csatornával bővült, melyet 2012 decemberében indított el.

A DIGI Animal World egy olyan tematikus, ismeretterjesztő csatorna, amely olyan rendkívül aktuális és érdekes tartalmakkal van megtöltve, amelyeket a világ legnagyobb európai és amerikai gyártói készítettek, mint például Warner, BBC, APT.

A DIGI Animal World az állatok világát mutatja be. Betekintést nyerhet természetes környezetükbe, megismerheti szokásaikat, megtudhatja, hogy egyes fajok milyen veszélyeket rejtenek. Mindez védekezési mechanizmus? A túlélés törvénye ezt diktálja?

Értsd meg az állatok világát!

www.digi-animalworld.eu 

www.facebook.com/DIGI-AnimalWorld.hu