Hírek

MTVA HbbTV szolgáltatás

Július 1-jétől elérhető a DIGI DVB-C hálózatán is az MTVA által sugárzott HbbTV szolgáltatás, melynek a vételére alkalmas TV készülékre van szükség. Az alábbi digitális programok esetében érhető el ez a szolgáltatás: M1, M2, M3, Duna World, Duna, M1HD, M2HD, Duna HD, Duna World HD és az MR 1, 2, 3 Rádiók.

 

Bővebben
Tájékoztatás: üzemszünet

Tájékoztatás: A TV2 csatorna SD változatán a TV2 csoport által végzett karbantartási munkálatok miatt üzemszünet várható: 2014. június 24-én hajnali 2:00 és 2:10 között. Megértésüket előre is köszönjük.

Bővebben
Új műholdas HD csatornák a kínálatban!

Bővült a HD csatorna kínálat: műholdas előfizetőnk mostantól az Eurosport, az Eurosport 2, valamint a National Geographic Channel csatornát is HD minőségben élvezhetik.

Bővebben
BBC Knowledge csatorna
Kedves Ügyfeleink!

A kábeles kínálatunkban szereplő BBC Knowledge csatorna a digitális szolgáltatásunkban az eredeti angol nyelv mellett magyar hangsávval is elérhető, amelyen a műsorok nagy részéhez magyar szinkron szerepel. Az analóg változat esetében pedig a szinkronizált műsorokat magyarul, a többit pedig angol nyelven sugározzuk.
Bővebben
VIVA Comet nyereményjáték, a DIGI és a VIVA közös nyereményjátéka

Játsszon a DIGI és a VIVA közös nyereményjátékával és bulizzonb együtt soha nem látott show keretében Magyarország legnagyobb zenei csillagaival a VIVA Cometen, június 11-én a Budapest Arénában!

A nyereményjáték május 27 és május 31 között érhető el a DIGI Facebook oldalán, amelynek keretében összesen 10 db páros jegy kerül kisorsolásra!

Kellemes szórakozást és sok sikert kívánunk!

A tájékoztatás nem teljes körű. A játékszabályzatért és további információkért kattintson ide.

Bővebben
Paramount Channel a DIGI műholdas és digitális kábeles platformjain egyaránt!

Paramount Channel a DIGI műholdas és digitális kábeles platformjain egyaránt!

A DIGI a műholdas és digitális kábeles csatornakínálatban egyaránt az alap DIGI csomagban teszi elérhetővé előfizetőinek a Paramount Channelt. (frekvenciák: Budapest: 730 MHz; Debrecen: 738 MHz; A többi városban pedig: 722 MHz) valamint műholdason a 12.226V frekvencián.

“Célunk, hogy előfizetőinknek nem csak széles, de minőségi csatornakínálatot biztosítsunk versenyképes áron. A valóban értékes tartalom pedig garancia lehet arra, hogy jó döntést hoztunk a Paramount Channel beemelésével kínálatunkba.” – mondta el Kállai Annamária, a DIGI Kft. marketing vezetője.

Bővebben