Hírek

DIGI Sport 1 új frekvencián!

A mai naptól a DIGI műholdas szolgáltatásában DIGI Sport 1 már csak az új frekvencián érhető el. Az ügyfeleinknél lévő szinte összes készülék már automatikusan átállt az új frekvenciára, így továbbra is zavartalanul nézhető a műsor. Azon kivételes esetekben, amikor mégsem jelenik meg a DIGI sport 1, kérjük előfizetőinket, hogy manuálisan hangolják le a lenti paraméterekkel a csatornát: DIGI Sport 1 HU - 12643GHz (H) 27.500.

A lehangoláshoz segítséget itt érhet el: http://digi.hu/technikai_informaciok_dth

További kérdéseire kollégáink adnak felvilágosítást a 1272-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

Bővebben
VIVA NYEREMÉNYJÁTÉK

A DIGI és a Viva közös nyereményjátékot indított, amely a mai naptól érhető el a DIGI Facebook oldalán. A szerencsés nyertes részt vehet az év legtrendibb celeb buliján, a Glamour Woman of the Year 2014 gálán a Viva Megálló stábjával.

Bővebben
FELNŐTT CSATORNA – GYEREKZÁR A GYERMEKEK MEGÓVÁSÁÉRT!

Tisztelt Ügyfeleink!

A napokban a DIGI hálózatán változik a Super One HD felnőtt csatorna elérhetősége. Időkorlát nélkül lesznek elérhetők a SuperOne csatornák egyes változatai: műholdon a Super One HD és kábelen a SuperOne HD és a SuperOne SD.

A DIGI a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges boxokat, illetve DIGI Smart CAM-et bekapcsolt gyerekzárral (a felnőtt csatornák eléréséhez a készülék titkos kódot kért) adta át, amelyek kódolását Ön lehet, hogy már feloldotta.

Kérjük, ellenőrizze az Önnél lévő box, illetve DIGI Smart CAM beállításait.

A csatornák kódolása (gyermekek előli elzárása) a box, illetve DIGI Smart CAM típusától függően két módon lehetséges:

  • egyes  TV készülékeken beállítható, hogy maga a készülék blokkolja az adott műsort, így a box, illetve a DIGI Smart CAM automatikusan felismeri a műsor korhatár besorolását;
  • egyes boxok nem képesek önállóan felismerni a korhatár besorolást, ezeknél manuálisan kell beállítani a gyerekzárat, amely segítségével a felnőtt csatorna kódolható.

Az egyes boxokhoz tartozó beállításokról itt kaphat részletes tájékoztatást.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretné látni a felnőtt csatornákat, úgy a felnőtt csatornákra vonatkozó előfizetését bármikor lemondhatja.

Bővebben
VIVA a DIGI műholdas kínálatában

Tisztelt Ügyfeleink!

2014 február 14-től a VIVA csatorna elérhető a DIGI műholdas előfizetői számára is.

Bővebben