Hírek

DIGINet korlátok nélkül
A DIGI soha nem korlátozta egyetlen előfizetőjének internet felhasználását sem kiemelkedő forgalom miatt, és a jövőben sem kíván emiatt korlátozást alkalmazni. A DIGI erős internet hálózatán eddig sem okozott gondot a jelentős adatforgalom, az új termékek bevezetésére a hálózatunk felkészült.
Bővebben
Magyarország leggyorsabb 1000 megabites lakossági vezetékes internete a DIGItől!
A DIGI új dimenziót nyit a hazai telekommunikáció történelmében: a jelenleg a piacon elérhető leggyorsabb lakossági internet szolgáltatásokhoz képest több mint 4x-es sebességű elérést biztosító 1000/100 Mbit sebességű DIGINet 1000 idén július 15-től kerül bevezetésre.
Bővebben
Gigantikus internet sebesség növelés a DIGI-nél!

A közel 800 000-es ügyfélkörrel rendelkező kábelszolgáltató július 6-tól meglévő ügyfeleinek automatikusan 2,5-szeresére emelte az internet sebességét változatlan áron és extra kötelezettségek nélkül. A DIGI korábbi csomagjait a DIGINet 50, DIGINet 100 és DIGINet 200 elnevezésű csomagok váltják fel.

Bővebben
MTVA HbbTV szolgáltatás

Július 1-jétől elérhető a DIGI DVB-C hálózatán is az MTVA által sugárzott HbbTV szolgáltatás, melynek a vételére alkalmas TV készülékre van szükség. Az alábbi digitális programok esetében érhető el ez a szolgáltatás: M1, M2, M3, Duna World, Duna, M1HD, M2HD, Duna HD, Duna World HD és az MR 1, 2, 3 Rádiók.

 

Bővebben
Tájékoztatás: üzemszünet

Tájékoztatás: A TV2 csatorna SD változatán a TV2 csoport által végzett karbantartási munkálatok miatt üzemszünet várható: 2014. június 24-én hajnali 2:00 és 2:10 között. Megértésüket előre is köszönjük.

Bővebben
Új műholdas HD csatornák a kínálatban!

Bővült a HD csatorna kínálat: műholdas előfizetőnk mostantól az Eurosport, az Eurosport 2, valamint a National Geographic Channel csatornát is HD minőségben élvezhetik.

Bővebben