Műholdas beltéri egységek szoftverfrissítése

Készült: 2012-05-24 16:29:39

Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a műholdas előfizetői boxokat új szoftverekkel látjuk el, amelynek köszönhetően sokkal egyszerűbbé válnak a csatorna-beállítási folyamatok. A műholdas beltéri egységek szoftverfrissítése azért vált szükségessé, mert korábban számos hibabejelentés, illetve reklamáció érkezett a csatornalista kezelésével kapcsolatban, valamint az újonnan bekerülő műsorcsatornák lekeresésével.

A szoftverfrissítés eredményeként a DIGI Kft. kínálatában megtalálható csatornák tematikus csoportokba rendezve lesznek elérhetőek az Ügyfelek számára.

A műholdas beltéri egységeken végrehajtott szoftvertelepítés további előnyei:

  • a DIGI Kft. által továbbított, valamint a csatornakiosztásban megtalálható csatornák tematikus válogatás szerint rendeződnek a könnyebb és átláthatóbb keresés érdekében
  • a csatornák tematika szerinti rendezése a fogyasztói szokásoknak megfelelően lett kialakítva
  • a csatornák egyéni sorrendjét a „Kedvencek” menü szerkesztésével lehet kialakítani
  • új műsorcsatorna megjelenéséről Ügyfeleink azonnal értesítést kapnak és bármilyen keresési folyamat nélkül bekerülnek a tematikájuknak megfelelő csoportba
  • a gyári beállítás nem változik, ezért bármilyen hiba esetén visszaállítható az eredeti csatornalista

Szeretnénk felhívni Ügyfeleink figyelmét arra, hogy a műholdas előfizetői boxokat a DIGI kínálatában megtalálható műsorcsatornák, illetve a szolgáltató által továbbított csatornák vételére biztosítjuk.

További kérdéseikkel kapcsolatban keressenek minket személyes ügyfélszolgálatainkon vagy 1272-es telefonszámunkon.

Üdvözlettel:

DIGI Kft.