A Viasat Nature mostantól a DIGI kínálatában is!

Készült: 2012-05-07 11:36:07
Május elején a DIGI kínálatába is megérkezik a Viasat Nature. A természetcsatorna a digitális hálózaton, a „DIGI” alapcsomagban lesz elérhető a kábeles előfizetők részére.

A Viasat World Ltd. és a DIGI Kft. között létrejött szerződés értelmében 2012. május 1-től a DIGI digitális csatornakiosztásába is bekerül a Viasat Nature.

A Viasat Nature egy reklámmentes, prémium kategóriás csatorna, szórakoztató és különleges látványvilágú díjnyertes dokumentumfilmek széles választékával, amelyek állatokról, természetről, vadvilágról és állatgondozókról nyújtanak ismereteket, mutatnak be érdekes és lenyűgöző képeket a nap 24 órájában magyar nyelven.

„Nagyon örülök, hogy a VIASAT NATURE csatornánk egy újabb jelentős szolgáltató, a DIGI Kft. hálózatában is elérhető már Magyarország területén. Ezzel a lépéssel a csatornánk lefedettsége ismét növekszik. Bízom a VIASAT NATURE népszerűségében, hiszen a magyar családok körében is egyre növekvő igény mutatkozik az ilyen szórakoztató, izgalmas, minőségi tartalmak iránt.” - mondta Titz Gábor a Viasat Hungária Zrt. terjesztési vezetője.

„A szolgáltatások kedvező árai mellett, a DIGI a csatornakínálat folyamatos bővítésével is az előfizetők igényeinek szeretne eleget tenni. Nagyon örülünk annak, hogy májustól ismét egy népszerű csatornával, a Viasat Nature-rel gazdagodik kínálatunk, és ez által közel 100 digitális tévécsatorna műsorát élvezhetik ügyfeleink. Cégünk fontosnak tartja, hogy az előfizetők részére a kívánt csatornaválasztékot, valamint továbbra is a legjobb kiszolgálást biztosítsa.” – mondta Mészáros Beatrix, a DIGI Kft. PR menedzsere.