Hírek

Paramount Channel a DIGI analóg basic csomagjában
Mától a DIGI analóg basic csomagjában is elérhető a Paramount Channel, ezzel pedig közel duplájára nő azoknak a DIGI előfizetőknek a száma, akikhez mostantól eljut a Viacom portfólió legfiatalabb tagjának műsora.
Bővebben
DIGINet korlátok nélkül
A DIGI soha nem korlátozta egyetlen előfizetőjének internet felhasználását sem kiemelkedő forgalom miatt, és a jövőben sem kíván emiatt korlátozást alkalmazni. A DIGI erős internet hálózatán eddig sem okozott gondot a jelentős adatforgalom, az új termékek bevezetésére a hálózatunk felkészült.
Bővebben
Magyarország leggyorsabb 1000 megabites lakossági vezetékes internete a DIGItől!
A DIGI új dimenziót nyit a hazai telekommunikáció történelmében: a jelenleg a piacon elérhető leggyorsabb lakossági internet szolgáltatásokhoz képest több mint 4x-es sebességű elérést biztosító 1000/100 Mbit sebességű DIGINet 1000 idén július 15-től kerül bevezetésre.
Bővebben
Gigantikus internet sebesség növelés a DIGI-nél!

A közel 800 000-es ügyfélkörrel rendelkező kábelszolgáltató július 6-tól meglévő ügyfeleinek automatikusan 2,5-szeresére emelte az internet sebességét változatlan áron és extra kötelezettségek nélkül. A DIGI korábbi csomagjait a DIGINet 50, DIGINet 100 és DIGINet 200 elnevezésű csomagok váltják fel.

Bővebben