Hírek

Tájékoztatás csatornamódosításokról

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi módosítások ma estétől holnap reggelig bezárólag kerülnek bevezetésre a digitális szolgáltatásunkba:

A RTLII, Sorozat+, Film+2, Muzsika TV mindenhol a 722MHz-re kerül, kivéve Debrecenben, ott a 738MHz-re és Budapest, ott a 730Mhz-re.

Az RTL Klub HD mindenhol a 370MHz-re kerül, kivéve Debrecent, ahol a 362MHz-re.

Az új csatornák mind a DIGI csomagba kerülnek, kivéve az RTL Klub HD-t ami a DIGI MINI-ben lesz elérhető.

 

 

Bővebben
DIGI - USAnotebook.hu közös nyereményjáték
Játsszon és nyerjen a DIGI és az USAnotebook.hu közös Facebook játékán! Nem akármilyen nyeremény kerül kisorsolásra: maga egy Dell laptop fog gazdát találni a játékosok közt!

Részletekért kattintson!
Bővebben
DIGI nyereményjáték!

Játsszon és nyerjen a DIGI-vel! A szerencsés nyertesek most a DIGI Sport relikviák, a Győr vagy a Veszprém kézilabdacsapata által dedikált mezek egyikét vihetik haza.

Bővebben
DIGI – Új szereplő a mobilpiacon
A mobiltenderen elnyert frekvencia felhasználásával a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és -internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tenderén elnyert 1800 MHz-es mobilfrekvencián a DIGI magas minőségű, hang- és adatforgalmi szolgáltatást nyújtó hálózatot kíván építeni és üzemeltetni. A tervezett hálózat 40 MBit/s sebességű mobil adatforgalmat tesz majd lehetővé. A szükséges hatósági engedélyek megszerzését és az egyéb adminisztratív előkészületeket követően a DIGI haladéktalanul elkezdi a hálózatépítést, a szolgáltatások mielőbbi elindítása érdekében. A cég fokozatos ütemben, országos hálózat kiépítését tervezi.

A DIGI eddig is bizonyította ügyfeleinek, hogy kiemelkedő ár-érték arányú, a legmodernebb technológiára épülő szolgáltatásai mindenkor rugalmasan igazodnak a fogyasztók valós igényeihez. A cég saját fejlesztésű, minőségi tartalmakkal is bővíti szolgáltatásait, a DIGI márkanéven bevezetett egyedi csatornái értékes szórakozást kínálnak. Műholdas és kábeles televíziós csomagjai mellett internetszolgáltatása is méltán elismert, idén nyáron pedig a DIGI bevezette Magyarország leggyorsabb vezetékes lakossági internetszolgáltatását 1 Gigabit/másodperc sebességgel, mely hazánkban egyedülálló távlatokat nyit az ügyfeleknek.

A hazai telekommunikációs piacon a DIGI fejlődését jól érzékelteti, hogy a műholdas és kábeltelevíziós szolgáltatások piacán 23%-os piaci részesedést ért el, és az elmúlt 7 évben 300%-kal növelte árbevételét.
Bővebben