Céginformáció

 

A DIGI cégcsoport Közép-Európa egyik meghatározó telekommunikációs vállalata, amely jelentős piaci szerepet tölt be hazánkon kívül Csehországban, Romániában.

A magyar piacon az első műholdas TV szolgáltató és 3. kábelszolgáltató.*

Telekommunikációs szolgáltatások:

 • Kábel alapú szolgáltatások: TV + Net + Telefon (triple play)
  (T és UPC után a 3. legnagyobb szolgáltató ügyfélszám alapján)
   
 • Műholdas szolgáltatás: Műholdas TV
  (Jelenlegi ügyfélszám alapján a legnagyobb műholdas TV szolgáltató)
   
 • Mobilinternet (2011 óta, kiegészítő szolgáltatásként)
  (Telenor szolgáltatás továbbértékesítése DIGI márkanév alatt)

Tartalmi műsorszolgáltatás:

 • DIGI Sport 1, 2
 • DIGI Film
 • DIGI Life
 • DIGI Animal World
 • DIGI World

A magyarországi leányvállalat, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (korábban: Egyesült Magyar Kábeltelevízió Kft.) 1996-ban alakult, hat kisebb kábeltelevíziós cég összeolvadásából. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a cég portfóliójában hamarosan megjelent a kábeltelevíziót, szélessávú, korlátlan internetet és alacsony havidíjú telefonszolgáltatását magába foglaló triple-play szolgáltatás.

DIGI Kft. – optikai hálózatának bővítésével – vidéken is elindította kábeles szolgáltatását. A kiépített területeken rövid időn belül igen népszerűvé váltak a kiváló ár-érték arányú csomagok, melyeket akár hűségnyilatkozat és bekötési díj nélkül is igénybe vehetnek Ügyfeleink. E minőségi szolgáltatás által tovább bővült cégünk ügyfélbázisa, mely 2009 végére már közel hatszázezer előfizetőt számlált, mára pedig meghaladja a 800.000 kiszolgált háztartást.

A műholdas televízió szolgáltatás elindítása növelte a cég népszerűségét. A rendkívül kedvező árú csomagok az indulás évében hatalmas sikert arattak: több mint 100 ezer új előfizetőt hoztak, a magyar digitális műsorszórás piacán pedig negyvenszázalékos árzuhanást produkáltak. Alig két év alatt közel félmillióan választották a DIGI műholdas televízió szolgáltatásait, amely ma is piacvezető* szerepet tölt be hazánkban.
(* Forrás: http://www.nmhh.hu – 2014 januári televíziós gyorsjelentés (előfizetői létszám) adatai alapján.)

Mobilinternet – 2011-ben a DIGI Kft. elindította mobilinternet szolgáltatását, mely nagyobb szabadságot és kötetlen internetezést biztosít szinte bárhol.  A DIGI ügyfélbarát árpolitikáját követve, az új szolgáltatás is kedvező fogadtatásban részesült.

A telekommunikációs szolgáltatások mellett a DIGI műsorszolgáltatást is nyújt ügyfeleinek. 2009-ben létrehozta első saját gyártású tematikus tévécsatornáját a DIGI Sport 1-et, mely mára komoly elismertséget vívott ki magának a sportcsatornák körében.

Az egyre nívósabb sport jogoknak, melyek a DIGI Sport-hoz kerülnek – és a változatos magazinműsoroknak köszönhetően a jelenleg közel 1 300 000 háztartásban jelen lévő DIGI Sport nézettsége hétről-hétre magasabb. 2011. március 14-én egy újabb saját gyártású sportadóval bővült a DIGI kínálata: DIGI Sport 2 néven, melyen a futballmérkőzések mellett többek között a tenisz, motorsportok, atlétika vagy egyéb hasonlóan nagy érdeklődésre számot tartó sportesemények közvetítése is lehetővé vált.

A minőségi műsorkínálat bővítése érdekében a DIGI 2012 év végén újabb 4 tematikus csatornát indított útjára: DIGI Film, DIGI Life, DIGI World és DIGI Animal World néven. Az új  csatornák neves forgalmazóktól vásárolt minőségi szórakoztató műsorokkal 24 órában, reklámmegszakítás nélkül kínálnak tartalmas szórakozást a DIGI előfizetőknek.