2023. április 13-tól minden DIGI mobilhangot és mobiladatot tartalmazó tarifánk értékesítését lezártuk, új DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 előfizetés megrendelésére, valamint díjcsomag váltásra már nincs lehetőség.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. vállalatcsoportunkhoz történő csatlakozásával DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 ügyfeleknek is elérhetővé válik a közel országos lefedettség. 2023. június 1-jétől meglévő előfizetésével és SIM kártyájával már a Vodafone mobilhálózatán élvezheti mobil hang- és adatszolgáltatásainkat.
Az aktuális részletes mobil lefedettségi térképről itt tájékozódhat: digi.hu/mobil/lefedettseg.

Részletes tájékoztatás itt olvasható.

 

DIGINET AKTÍV 50 Díjcsomag

Bruttó havidíj: 1250 Ft/hó
Havi belföldi forgalmi keret: 50 GB
Becsült maximális le- és feltöltési sebesség: 3/3 Mbit/s
Garantált le- és feltöltési sebesség: 0 / 0 Mbit/s

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

Havi 50 GB adatforgalom felett a DIGI a maximális adat le- és feltöltési sebességet 64/64 kbit/s-ra korlátozza. A korlátozás az adott számlázási ciklus lezárásával megszűnik. Az aktuálisan elérhető sebesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM kártya) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye.

A becsült maximális sebesség a mobilinternet-hozzáférési szolgáltatásra vonatkozóan a szolgáltató által az előfizetői szerződésben vállalt le- és feltöltési sebesség, amelynek alapján az Előfizető tájékozódhat arról, hogy a Szolgáltató által lefedett területeken a gyakorlatban milyen legnagyobb sebesség érhető el.

A mobilinternet szolgáltatás keretében a Szolgáltató a rádiótávközlő hálózatának végpontjához csatlakoztatott berendezéssel biztosítja a mobilinternet szolgáltatás igénybevételét, meghatározott havi díj megfizetése ellenében. A Szolgáltató kizárólag Magyarország területén belül nyújtja a mobilinternet szolgáltatást. A Szolgáltató a roaming szolgáltatást nem biztosítja.