Rendelje Okos csomagban kedvezőbben! TV+Internet+Telefon

Telefon szolgáltatás
DIGIFON (önállóan nem rendelhető)
DIGIFON 900
Nomadikus szolgáltatás*
A szolgáltatás havidíja (Ft)
200
900
900
Helyi és belföldi vonalas hívások díja egységesen a nap 24 órájában (Ft/perc)
6,25
6,25
6,25
Saját hálózaton belüli hívások díja (Ft)
0
0
0
Romániai DIGI vonalas hálózat hívásának díja egységesen a nap 24 órájában (Ft)
0
0
0
A belföldi mobilhálózatba kezdeményezett hívások díja egységesen a nap 24 órájában (Ft/perc)
29,5
29,5
29,5

A bruttó díjak az ÁFA-t tartalmazzák.
A hívások számlázása másodperc alapon történik. Nincs kapcsolási díj.
Telefonszolgáltatásunk az úgynevezett VOIP (Voice Over IP - internet protokoll alapú hangátvitel) technológián alapul.

A DIGIFON 2013. október 1-től önállóan nem rendelhető csomag.

Az Előfizető előfizetésenként kizárólag csak egy DIGIFON csomag igénybe vételére jogosult. Az Előfizető által igényelt további telefonvonalakat a Szolgáltató kizárólag a DIGIFON 900 csomagra való előfizetéssel biztosítja.  

Amennyiben az Előfizető bármely másik szolgáltatási csomag mellé telefonszolgáltatást választ, vagy telefonszolgáltatása mellé bármely más szolgáltatási csomagot választ úgy jogosult a DIGIFON csomag igénybe vételére és részére a DIGIFON csomagban foglalt előfizetési díj kerül számlázásra. Amennyiben az Előfizető a telefon csomag mellett igénybe vett szolgáltatási csomag(ok)ra kötött előfizetői szerződését megszünteti vagy az megszűnik (kizárólag telefon előfizetése marad), úgy az általa igénybe vett DIGIFON csomag - a szolgáltatási csomagok bármely okból történő megszűnésének időpontjával - DIGIFON 900 csomagra módosul – a DIGIFON 900 csomagra a jelen ÁSZF-ben meghatározottak érvényesek -, és a DIGIFON 900 csomagra érvényes előfizetési díj fizetendő.

A nemzetközi hívások díjait és a telefonszolgáltatással kapcsolatos további részleteket megtalálja az Általános Szerződési Feltételeinkben.

* 21-es körzetszámú, nem helyhez kötött telefonszámok, amelyek bárhol használhatóak. A szolgáltatást az Előfizető közvetlen IP alapú kapcsolaton keresztül veheti igénybe, amely lehetővé teszi, hogy az internet hálózat felhasználásával az Előfizető a belföldi és nemzetközi helyhez kötött és nem helyhez kötött távközlési hálózat felhasználóival kapcsolatot hozzon létre. Egy SIP kliens program mobiltelefonra vagy számítógépre való letöltése után, a szolgáltató által megadott szerver címre becsatlakozva a kapott felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni. A jelszó titkosságának megőrzése az előfizető felelőssége. Előnye, hogy nagyfokú mobilitást nyújt, bárhol használható, ahol megfelelő sávszélességű (64/64) internetkapcsolat elérhető, valamint az, hogy kedvező DIGI percdíjak vonatkoznak rá. A megfelelő internet kapcsolatról az Előfizetőnek kell gondoskodnia, biztosítania saját részére.

Használati útmutató

Segítségre van szüksége? Töltse le a készüléke használati útmutatóját dokumentumtárunkból.
Használati útmutató

Tudakozó

Keressen tudakozó adatbázisunkban név, cím vagy telefonszám alapján.
Tudakozó