E-PACK ÉS HŰSÉGKEDVEZMÉNY IGÉNYLÉSÉVEL MOST, AKÁR HAVI 1500 FT–AL CSÖKKENTHETI SZÁMLÁJA VÉGÖSSZEGÉT AZ ÚJ ÉVBEN.

2023. január 1-től érvényes tarifacsomagok és kedvezmények – ÁSZF megnyitása 

Válassza e-Pack csomagunkat elektronikus számlázással, online fizetéssel és havi 500 Ft-ot jóváírunk a számla végösszegéből!
Amennyiben televízió és internet szolgáltatásunkra is 12 hónap hűséget vállal, szolgáltatásonként 500 Ft havidíj kedvezményt is jóváírunk. Új hűségkedvezmény és e-Pack csomagunkat azon új- és meglévő előfizetőink vehetik igénybe, akik módosítják előfizetői szerződésüket a 2023. január 1-től érvényes szerződési feltételekben foglalt kedvezményekre.

KEDVEZMÉNYEK TV+NET SZOLGÁLTATÁS ESETÉN

*A kedvezmény televízió és internetszolgáltatás együttes előfizetése esetén vehető igénybe azonos szerződésszámon. A megjelölt ajánlatban érvényes határozott időtartamú nyilatkozattal, az önálló modemes internettel/vezetékes telefonnal, mobilszolgáltatással rendelkező előfizetők nem vehetnek részt. Az e-Pack csomag feltétele, hogy az előfizető havi számlájának ellenértékét fizetési határidőig kiegyenlítse és számláját az elektronikus csatornán történő fizetési módok egyikével rendezze.

KEDVEZMÉNYEK TV VAGY interNET SZOLGÁLTATÁS ESETÉN

*A kedvezmény igénybevételének feltétele meglévő vagy új televízió/internet szolgáltatás(ok) megléte azonos szerződésszámon. Az ajánlatban megjelölt érvényes határozott időtartamú nyilatkozattal rendelkező előfizetők a kedvezményeket szerződésmódosítással tudják érvényesíteni. Az önálló modemes technológián nyújtott internettel/vezetékes telefonnal (DIGITel 250), valamint mobilszolgáltatással rendelkező előfizetők nem vehetnek részt. Az e-Pack csomag feltétele, hogy az előfizető havi számlájának ellenértékét fizetési határidőig egyenlítse ki és számláját az elektronikus csatornán történő fizetési módok egyikével rendezze.

MILYEN FELTÉTELEKKEL IGÉNYELHETEM?

FONTOS! Amennyiben szeretné igénybe venni kedvezményeinket, kérjük minden esetben jelezze a lent felsorolt elérhetőségeinken keresztül.

E-PACK kedvezmény ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI:
  1. Regisztráljon az új e-Pack kedvezményes feltételekre, amellyel meglévő e-számláját vagy papír alapú számláját e-Pack szolgáltatásra váltja!
  2. Aktuális havi számlájának ellenértékét fizetési határidőig egyenlítse ki!**
  3. Számláját az elektronikus csatornán történő fizetési módok igénybevételével rendezze!***

HŰSÉGKEDVEZMÉNY: 12 hónap hűségidő vállalásával*

* A mindenkori ÁSZF szerinti listaárakhoz képest, e-Pack és 12 havi hűségkedvezmény igénybevételével. Az e-Pack díjkedvezmény visszavonásig érvényes.
** Amennyiben számlája ellenértéke nem érkezik meg az adott hónapban DIGI számlájára a fizetési határidőig, arra a hónapra előzetesen érvényesített e-Pack kedvezmény összegét a következő havi számláján számítjuk fel.
*** A számla kiegyenlítése a következő fizetési módok valamelyikével történik: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, DIGI APP alkalmazásban, ügyfélkapun, OTP ATM automatán keresztül.

MIT KELL TENNEM?
E-Pack és/vagy hűségkedvezményünket az alábbi felületeinken / elérhetőségeinken veheti igénybe:

DIGI ÜGYFÉLKAPU OLDALON
 

Amennyiben már van ügyfélkapu regisztrációja: ugyfelkapu.digi.hu

Lépjen be az ügyfélkapujába és pipálja ki az e-Pack és hűségidő kedvezményeket.
 

Ha még nem rendelkezik ügyfélkapu fiókkal: ugyfelkapu.digi.hu

Az ügyfélkapu oldalunkon kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra és kövesse a lépéseket. Sikeres regisztráció és belépés után igényelheti kedvezményeinket.

 

DIGI ÜGYFÉLKAPU REGISZTRÁCIÓ ÉS A KEDVEZMÉNYEK BEÁLLÍTÁSA - VIDEÓS SEGÍTSÉG


REGISZTRÁCIÓ AZ ÜGYFÉLKAPUN
 


Ha még nem regisztrált és nincs ügyfélkapu fiókja, az alábbi videóban bemutatjuk a teljes regisztrációs folyamatot.

 
 

KEDVEZMÉNYEK BEÁLLÍTÁSA
 


Ügyfélkapuba belépés után az alábbi videóban bemutatjuk a kedvezmények beállításának menetét.

 
 

 


 

DIGI ÜGYFÉLKAPU APPON KERESZTÜL
TÖLTSE LE AZ ÜGYFÉLKAPU ALKALMAZÁST:
Android-ra:
Huawei-re:
iOS-re:
Get it on Google Play
Letölthető a HUAWEI AppGallery-ből
Letölthető az App Store-ból

 

1272 TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON

Munkatársaink a hét minden napján, 0-24 óra között fogadják hívását és rögzítik az igényelt kedvezményeket.

DIGI és invitel PONTOKON

Lakhelyéhez legközelebbi DIGI és Invitel Pontokon ügyintézőink segítségével.
A hosszabb várakozási idő elkerülésére számos ügyfélszolgálatunkon már időpontfoglalási lehetőség is rendelkezésre áll.

A kedvezmények érvényesítéséhez szükséges beállításokat kérjük, a számlalevele mellé kapott tájékoztató levélben lévő határidőig végezze el, így már a 2023. januári hónapra kiállított számlája – melyet az új díjszabás szerint készítünk el és a 2022. decemberi hónapban kézbesítünk – tartalmazni fogja az igényelt kedvezményeket. ​
Amennyiben a levélben megjelölt határidőn kívül, de 2022. december 31-ig regisztrál az e-Pack és hűségkedvezményre, a 2023. januárban kézbesített számláján fogjuk jóváírásait érvényesíteni.​

Az INVITEL Távközlési Zrt. 2023. január 1. napjától kezdődően beolvadás útján egyesül a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-vel, így az INVITEL kábeltelevízió, IPTV, illetve az internet- és telefonszolgáltatását a DIGI veszi át. 
​Meglévő szolgáltatásával kapcsolatos ügyeit 2023. január 1-től a digi.hu oldalon, a DIGI ügyfélkapu webes vagy applikációs felületén, a 1272-es ügyfélszolgálati telefonszámon, valamint a DIGI és Invitel Pontokon intézheti.

Amennyiben kedvezménnyekkel kapcsolatban további kérdése merül fel, kérjük keressen minket a 1272-es ügyfélszolgálati telefonszámon vagy személyesen DIGI és Invitel Pontjainkon. ​