A DIGI üdvözli az NMHH sebességmérési kezdeményezését, mely jelentősen elősegítheti az ügyfelek megfelelő tájékozódását a szolgáltatók adatairól és ezáltal serkenheti a versenyt a minél magasabb minőségű, európai szintű szolgáltatás nyújtásában.

A www.szelessav.net pártatlan sebességmérő oldal eredményei alapján a DIGI le- és feltöltési sebessége messze felülmúlja a többi piaci szereplőnél mért adatokat. A dinamikusan fejlődő telekommunikációs szolgáltató, miután 2014 nyarán bevezette Magyarország leggyorsabb, 1000/200 Mbps sebességű lakossági internetét, az elmúlt időszakban kétszer is jelentősen megnövelte csomagjaihoz tartozó le- és feltöltési sebességét, ezáltal is biztosítva, hogy ügyfelei minél magasabb minőségű szolgáltatást kapjanak továbbra is versenyképes árakon. A most elérhető legkisebb optikai szálas DIGINet csomag 100/50 Mbps sebességet tesz lehetővé. A jelenleg közel 357 000 internet előfizetéssel bíró DIGI hálózatának közel 95%-a optikai hálózaton fut, mely stabilan biztosítja a zavartalan netezést és a modern technológiának köszönhetően lehetővé teszi ügyfeleinek a szélsebes száguldás élményét az interneten.

A szolgáltató hálózatát nem csak minőségben, de területi lefedettségben is folyamatosan bővíti (új hálózatot indított el a DIGI többek között Budapest XV., XVI., XVII., XVIII., XX. kerületeiben, Szada, Erdőkertes, Százhalombatta Ófalu területén), hogy ezáltal újabb és újabb területeken is elérhetővé tegye magas színvonalú szolgáltatásait.

A DIGI továbbra is erőteljesen igyekszik hozzájárulni, hogy az országok "sebességlistáján" minél előkelőbb helyet érjen el Magyarország – tette hozzá Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.