Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy lehetőség nyílt csoportos beszedési megbízás útján történő fizetésre.

Mit takar a csoportos beszedési megbízás?

Ügyfeleink csoportos beszedési megbízást adhatnak cégünknek, hogy számlájukról az előfizetés díja havonta automatikusan átutalásra kerüljön a DIGI bankszámlaszámára. Az ügyfél tehát meghatalmazza a  szolgáltatót hogy az esedékességkor számlájáról emelje le a díjat, és ugyanakkor engedélyt ad a banknak, hogy ezt a szolgáltató részére lehetővé tegye. Havi távközlési forgalmáról ez esetben is kap számlát tőlünk, de az csak havi forgalmi díjainak részletezését tartalmazza, készpénz befizetési csekket már nem.

Hogyan igényelhető, mi a teendő?

  • Közvetlen intézheti bankjánál, ekkor kérjük vigye magával DIGI ügyfélszámát a legutóbbi számlájáról. (A DIGI Kft adatai: Kedvezményezett neve és címe: DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., 1385 Budapest Pf.:832; 1134 Budapest, Váci út 35. Kedvezményezett azonosítója: GIRO kód: A12175136T002 )
  • Személyes ügyfélszolgálati pontjainkon is kezdeményezhet csoportos beszedési megbízást. Amennyiben személyes ügyfélszolgálataink valamelyikére befárad, az erre rendszeresített nyomtatvány bank felé való továbbítását elintézzük Ön helyett.
  • 1272-es telefonszámon telefonos ügyintézőink segítségével is igényelhető, ekkor postai úton küldjük ki Önhöz a szükséges formanyomtatvány.