A DIGI ütemezett hálózatépítési stratégiájának köszönhetően hétről hétre bővül a lefedett területek listája és ma már több mint ötszáz településen érhető el a DIGIMobil szolgáltatás. A mobilszolgáltatásba újonnan bekapcsolt lakott területek:
Apostag, Arló, Cserhátsurány, Csobánka, Egyek, Gádoros, Gégény, Gerendás, Herencsény, Járdánháza, Karos, Medgyesegyháza, Méhkerék, Nagyiván, Nagylak, Nagymaros, Okány, Ópusztaszer, Piricse, Recsk, Sándorfalva, Sarkad, Szakoly, Szántód, Szedres, Szilaspogony, Tápióság, Tiszaszentimre, Tiszavárkony, Tyukod, Visegrád, Zabar

A DIGI – a hazai távközlési piac meghatározó szolgáltatója – 2019. május végén indította el mobilszolgáltatásait. Az azóta eltelt időszakban a települések számát tekintve megháromszorozta, az elérhető lakosságot tekintve 50 százalékkal növelte a lefedettségi területeket a társaság. A DIGI az egyéves mobilszolgáltatás születésnapján jelentette be, hogy mobil tarifacsomagját 2020. december 31-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére. Ezzel egyúttal a vállalat a mobilhálózat fejlesztésének második fázisába lépett, olyan területek lefedettségét bővítve, amelyeken korábban nem volt elérhető szolgáltatás, s az élvonalbeli technológia megoldásokkal a minőség további javulását, valamint a már meglévő hálózat sűrűségét növeli. 

A DIGI által javasolt 4G-s adathasználatra alkalmas készülékekkel az ügyfelek élvezhetik a VoLTE kínálta kristálytiszta hangminőséget és internetezés előnyeit, továbbá az alacsonyabb lefedettségű területeken a VoWifi technologiával – akár nyílt– WiFi hálózaton keresztül jó minőségben lehet telefonálni a tarifacsomagnak megfelelő percdíjakon.

A DIGI hálózatának lefedettségi területét folyamatosan bővíti, és a jövőben is arra törekszik a vállalat, hogy a telekommunikációs szolgáltatások legkorszerűbb megoldásait kedvező árakon kínálhassa ügyfelei számára.

A DIGI honlapján nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil, amelyről további információk a digi.hu/mobil oldalon érhetők el.

A DIGI Kft.

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. DIGI Communications N.V. magyarországi leányvállalata. A magyarországi piacon 1998 óta van jelen, ügyfelei számára biztosítva a legjobb ár-érték arányú távközlési szolgáltatásokat a vezetékes és mobil szolgáltatások terén. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Magyarország egyik meghatározó távközlési szolgáltatója, jelentős szerepet tölt be másodikként a kábeltelevízió piacon 29%-os, a vezetékes internet szegmensében 24%-os piacrésszel, míg a vezetékes telefonszolgáltatás 23%-ot tesz ki. (MNHH 2019. decemberi adatai alapján). A DIGI Kft.. 2019 májusában vezette be saját hálózatában a mobilszolgáltatást, amelyet azóta is folyamatosan bővít, fejleszt.