A járványügyi helyzetre való tekintettel fontosnak tartjuk, hogy naprakész tájékoztatást biztosítsunk azokról a lehetőségekről és újonnan bevezetett intézkedéseinkről, melyeket a bizonytalan helyzetre való tekintettel nyújtani szeretnénk nektek.  Célunk, hogy megkönnyítsük mindennapokat, illetve gyors és praktikus választ nyújtsunk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre. Ezen az oldalon összegyűjtöttünk ezeket különböző témákra bontva.

EGYSZERŰSÍTETT SZÁMLABEFIZETÉS!

A DIGI elkötelezett a koronavírus miatt kialakult válsághelyzetben az ügyfeleinek védelmére, és törekszik arra, hogy minimalizálja az fertőzésveszéllyel járó ügyfélérintkezéseket.

 

Útmutató a gyors számlabefizetéshez - Videó

Korlátlan adatkeret a KORLÁTLAN beszélgetésekhez!

A DIGIMobil továbbra is 0 Ft havidíjért és belföldön korlátlanul kínál mobilinternetet, mely lehetőséget nyújt számunkra, hogy szeretteinkkel folyamatos kapcsolatot tarthassunk!

Részletek >>

 

MARADJ HATÉKONY HOME OFFICE ALATT IS!

A DIGI Kft. cégvezetése tisztában van szolgáltatásunk kiemelt fontosságával, ezért a technikai hátterünk megbízható működéséhez szükséges minden pénzügyi és humán erőforrást folyamatosan biztosít.

A bővítésekhez szükséges technikai eszközök ellátása folyamatos, cégünk váratlanul fellépő nehézségek megoldásához soron kívül rendelt tartalék eszközöket. 

Részletek >>

Széles csatornakínálattal a szórakozásért!

A DIGITV programcsomag által kínált 105 digitális és 36 HD csatornával a család minden tagja megtalálja kedvenc műsorát, legyen szó hír, szórakoztató, sport, ismeretterjesztő, életmód, gyerek, zene vagy éppen az idegen nyelvű kategóriákról. 

Részletek >>

SEGÍTSÉG AZ OTTHONI TANULÁSBAN!

Telekommunikációs szolgáltatóként a maximumot biztosítjuk a háttérből mindenkinek: megbízható és magas színvonalú internet szolgáltatásunkkal hozzájárulunk az online kapcsolattartáshoz, az órai jegyzeteléshez, a prezentáció elkészítéséhez és prezentáláshoz, a feladatok begyakorlásához és a számonkérés lebonyolításához. 

Részletek >>

 

TANULÁST ELŐSEGÍTŐ SAJÁT GYÁRTÁSÚ TARTALMAK!

A DIGI 3 saját gyártású csatornája – DIGI Life, DIGI World és DIGI Animal World - olyan alternatív platformként használható, mely segíti és kiegészíti a diákok általános és középiskolai felkészülését. 

Részletek >>